zjistit vícePOSLEDNÍ KUSY ZA SKVĚLÉ CENYzjistit více

Křeslo SCANDO | 115 cm | VÝBĚR TKANIN a KŮŽÍ

Křeslo SCANDO | 115 cm | VÝBĚR TKANIN a KŮŽÍ
Křeslo SCANDO | 115 cm | VÝBĚR TKANIN a KŮŽÍ

Křeslo SCANDO | 115 cm | VÝBĚR TKANIN a KŮŽÍ

Dostupnost 5-7 týdnů

Cena dopravy až k Vám domů: 590 Kč
Více informací o dopravě a platbě

Nábytek Vám po domluvě vyneseme až do bytu
Více informací o výnosu

Zvolte potah
8 490 Kč
KOUPIT
PŘIDAT K OBLÍBENÝM

Křeslo SCANDO - moderní elegance a maximální pohodlí

Představujeme Vám křeslo SCANDO, které kombinuje moderní design s nadčasovou elegancí. Toto křeslo vyniká vysokým sedem a extra vysokou zádovou opěrkou, což zajišťuje mimořádný komfort a oporu při sezení. Díky těmto prvkům je sed nejen pohodlný, ale také praktický, protože se z křesla snadno vstává.

Kvalitní zpracování a prvotřídní materiály

Křeslo SCANDO je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují životnost a vysokou úroveň pohodlí. Výplň tvoří vysokoelastická pěna v kombinaci s faliste (vlnitými) pružinami, což poskytuje pevný a stabilní sed. Tato kombinace zajišťuje komfort při každodenním používání a usnadňuje vstávání.

Pohodlí na míru

Křeslo SCANDO je vybaveno polohovatelnými záhlavníky, které Vám umožní nastavit si oporu přesně podle Vašich potřeb, a zajistí tak maximální pohodlí při relaxaci.

Modulová kolekce SCANDO - flexibilita pro každý prostor

Křeslo SCANDO je součástí modulové kolekce čalouněného nábytku SCANDO. To znamená, že si můžete sestavit svou vlastní sedací soupravu podle požadovaných rozměrů a tvaru, pokud Vám nevyhovuje již předdefinovaný tvar. Tato flexibilita Vám umožní vytvořit si ideální sestavu přesně podle Vašich představ a potřeb.

Vzhled na přání

Křeslo SCANDO lze objednat v libovolné tkanině ze vzorníku, nebo i v pravé hovězí kůži MADRAS. Pokud si nejste jisti výběrem, jsme Vám k dispozici my i náš průvodce tkaninami. Elegantní stříbrné, kovové nožičky se hodí do každého interiéru a dodávají křeslu moderní vzhled.

Doprava

Nábytek Vám dodáme v jednom balíku. Křeslu stačí pouze namontovat nožičky. S naším dispečerem se můžete domluvit i na výnosu a případné montáži.

Objednejte si křeslo SCANDO ještě dnes a vylepšete svůj obývací prostor o kus nábytku, který kombinuje moderní design, komfort a praktické funkce. S tímto křeslem získáte nejen krásu, ale i maximální pohodlí a flexibilitu.

Parametry produktu

Šířka115 cm
Výška114 cm
Hloubka100 cm
Výška sedu47 cm
Hloubka sedu52 cm
Počet balíků1 ks
Hmotnost40 kg

Mohlo by Vás zajímat

ZOBRAZIT VÍCE PRODUKTŮ
29 let na trhu
Desetitisíce vyřízených objednávek a spokojených zákazníků
Vlastní doprava
Disponujeme vlastní dopravní službou s dostupností po celé ČR
Doručení zdarma
Nakupte u nás za 15 000 Kč a dopravu máte zdarma
Kvalitní zboží
Nabízíme kvalitní zboží od prověřených výrobců za rozumné ceny